Новий прихід продукції TM REMSA

Шановні партнери!

Ми раді повідомити вас про нове доповнення в асортименті продукції від TM REMSA. REMSA - це виробник гальмівних колодок та дисків із іспанським корінням та світовим ім'ям, належить компанії TRW Automotive, що входить до ZF (Німеччина). REMSA є провідним постачальником запчастин на ринках післяпродажного обслуговування в Європі та Америці. Компанія має 6 виробничих потужностей на цих континентах.

Усі запчастини відповідають вимогам стандарту ISO/TS. REMSA використовує власну технологію Protecno під час виробництва, що гарантує високу ефективність гальмування та мінімальний знос у будь-якому температурному діапазоні. Перед експортом кожна запчастина проходить до 50 випробувань (у порівнянні зі стандартними 8-ма випробуваннями інших виробників).

Ми раді представити вам продукцію TM REMSA та переконані, що вона знайде своє місце у ваших проектах. Наша команда завжди готова надати вам додаткову інформацію та консультації щодо продукції REMSA.

Дякуємо за співпрацю та віру у нас. Будьте впевнені, що продукція TM REMSA виправдає ваші очікування своїм якітем та надійністю.

З повагою,

Команда TM REMSA